Bouwinvest Nieuwbouw

Bouwinvest Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten in Nederland

Toekomstig aanbod huurwoningen Bouwinvest
← Terug naar de regio Midden-Oost

Van der Marckhof (Utrecht)

Deel dit project via:

Eengezinswoningen in dudokstijl op 10 min fietsafstand van het centrum en Centraal Station

Eengezinswoningen in Geuzenwijk in typische dudokstijl op 10 min van het centrum

In de Utrechtse Geuzenwijk nabij het Julianapark en rivier de Vecht wordt momenteel het nieuwbouwproject Van der Marckhof gerealiseerd. De 46 in Dudokstijl gebouwde woningen hebben het comfort van een nieuwbouwwoning maar stralen de sfeer uit van een oude stad. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen en hebben een eigen parkeerplaats op een fraaie binnenplaats. De woningen hebben 3 of 4 slaapkamers.

Omgeving van der Marckhof, Utrecht

Utrecht is een heerlijke stad. Of je nu houdt van shoppen, cultuur, wandelen of uitgaan – in Utrecht kan je je hart ophalen. Vanuit de Geuzenwijk zit je in tien fietsminuten in het centrum. Werk je buiten de stad? De OV-voorzieningen zijn subliem maar ook met de auto zit je zo op de uitvalswegen.

Geuzenwijk ligt in de wijk Zuilen, ooit een zelfstandige gemeente langs de westoever van de prachtige Vecht. Her en der vind je nog authentieke stukjes geschiedenis, zoals het beroemde Slot Zuylen. Vandaag de dag is Zuilen een mix van leuke buurtjes, met ieder hun eigen karakter. Zoals Geuzenwijk, een bruisende buurt met een echte Utrechtse inslag: nuchtere bewoners die zich betrokken voelen bij hun omgeving.

Alle voorzieningen zijn aanwezig in Geuzenwijk. De winkels van de Amsterdamsestraatweg zijn op loopafstand. Er zijn scholen en sportverenigingen en er is veel groens

Kenmerken woning

  • Zeer ruime eengezinswoningen van 122-128 m2
  • Vanaf EUR 1.185 per maand
  • Voor en achtertuin
  • Parkeren in hof
  • Zeer energiezuinig
  • Alle woningen zijn luxe uitgevoerd en voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur en composietblad, vloerverwarming, een complete badkamer en sausklare wanden.
Start Bouwreeds gestart
Start OpleveringSeptember 2018
Verwachte OpleveringEind 2018
Architect 
Aannemer/OntwikkelaarVan Wanrooij
Makelaarntb
RegioMidden-Oost
ProjectnaamVan der Marckhof
Websitewww.hureninvandermarckhof.nl
Koop/HuurHuur

 

Andere projecten in de regio Midden-Oost

Haarzicht

Vleuten

126 eengezinswoningen in dorpse omgeving tussen Vleuten en Haarzicht, nabij Utrecht.

> Bekijk dit project

Welgelegen Park

Apeldoorn

31 vrije sector huurappartementen en 23 vrije sector huur eengezinswoningen, inclusief parkeerplaats, in Welgelegen Park te Apeldoorn.

> Bekijk dit project

Rachmaninoffhuis

Utrecht

In de wijk Welgelegen transformeren wij het Rachmaninoffhuis naar 132 midden- en vrijesectorhuurappartementen. Het gebouw is gelegen aan het Rachmaninoffplantsoen.

> Bekijk dit project