Bouwinvest Nieuwbouw

Bouwinvest Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten in Nederland

Toekomstig aanbod huurwoningen Bouwinvest
← Terug naar de regio Noord-West

De Meester (Haarlem)

Deel dit project via:

Wonen in een schoolgebouw uit de jaren 20’ in de kleverparkbuurt dat is doorontwikkeld tot 176 luxueuze gerenoveerde -en nieuwbouwappartementen.

 

Stijlvol wonen in een Haarlemse school 

De Meester is een unieke transformatie van een ambachtsschool naar een modern woongebouw. Het project, bestaande uit bijzondere ruimtes uit de jaren 20’ van hoge historische waarde, aanbouw uit de jaren 50’ en hoogwaardige nieuwbouw. De woningtypes bestaan uit woningen met entresol, maisonnettes, ruime nieuwbouwwoningen en loft appartementen. Naast de gezamenlijke tuin bevat elk appartement een eigen balkon of dakterras en zijn er parkeerplaatsen beschikbaar in de onderliggende parkeergarage. Het gebouw heeft een monumentale en chique uitstraling. 

De omgeving: Thuis tussen stad en strand

De Meester is gelegen in de gewilde en levendige Kleverparkbuurt in Haarlem, op nog geen 5 minuten fietsen van station Haarlem en Bloemendaal. Vanaf deze stations zijn er directe treinverbindingen met Amsterdam en Den Haag. Met de auto zijn Amsterdam en Schiphol in minder dan 10 minuten te bereiken via de N200. De duinen en het strand van Zandvoort en Bloemendaal liggen op fietsafstand. Kortom; wonen in de metropoolregio Amsterdam met de gezelligheid van de binnenstad van Haarlem en volop groen in de omgeving.

Diverse voorzieningen zoals een buurtwinkelcentrum met supermarkt, speciaalzaken en horecagelegenheden bevinden zich op loopafstand. In de directe omgeving zijn meerdere parken en sportvelden te vinden.    

  •     Centrale ligging tegen de binnenstad van Haarlem nabij station en uitvalswegen
  •     Voorzieningen op loopafstand
  •     Het strand om de hoek
  •     Bijzondere sfeervolle appartementen met klassieke uitstraling
  •     Ondergrondse parkeerplaatsen en fietsenstalling

Kenmerken woningen

  • 176 luxueuze appartementen
  • Woninggrootte circa 49 tot 177 m2
  • 2 of 3 kamers
  • Eigen balkon of dakterras alsmede een gemeenschappelijke tuin.
  • Zonnecollectoren op het dak t.b.v. het energieverbruik van de algemene ruimten
Start Bouw3e kwartaal 2019
Start Verhuurntb
Verwachte oplevering3e kwartaal 2021
ArchitectInbo
AannemerScholtens Bouw / Toekomst Groep
Makelaarntb
RegioNoord-West
ProjectnaamDe Meester
Websitenvt
koop/huurhuur

 

Andere projecten in de regio Noord-West

Kop West

Purmerend

Een 8-laags appartementencomplex met 74 vrije sector huurwoningen en 85 gebouwde parkeerplaatsen in de nieuwe wijk Kop van West in Purmerend.

> Bekijk dit project

Sluishuis

Amsterdam

Het Sluishuis bestaat uit circa 440  appartementen waarvan 369 in de middeldure- en vrije sector huur, inclusief 237 parkeerplaatsen en 1.128 m² commerciële ruimten.

> Bekijk dit project

De Monarch

Hoofddorp

Het appartementencomplex de Monarch ligt aan de rand van de wijk Toolenburg in Hoofddorp. 97 appartementen voor bewoners met verschillende woonwensen, van starters tot doorstromers.

> Bekijk dit project