Bouwinvest Nieuwbouw

Bouwinvest Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten in Nederland

Toekomstig aanbod huurwoningen Bouwinvest
← Terug naar de regio Noord-West

Ebbingekwartier (Groningen)

Deel dit project via:

Aan de rand van het historische stadscentrum wordt Ebbingekwartier BLOK 9A gerealiseerd, een nieuwbouwcomplex met 32 appartementen.

Aan de rand van het historische stadscentrum wordt Ebbingekwartier BLOK 9A gerealiseerd, een nieuwbouwcomplex met 32 appartementen.
Kleinschalig complexen nabij Groningse grachten
De woningen zijn gelegen op de kruising van de Bloemsingel en de Kolendrift, in de nieuwe woonwijk het ‘Ebbingekwartier’. De wijk is gelegen op het voormalige CiBoGa (Circus-,
Boden- & Gas-) terrein. Het is een bijzonder woongebied, aan de rand van het historische stadscentrum en op loopafstand van het Noorderpark. Het Ebbingekwartier is een binnenstedelijke ontwikkeling met stadse kwaliteiten (met onder andere diverse
voorzieningen) door de ligging tegen de binnenstad aan. Het gebied is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Omgeving Ebbingekwartier

Vanuit het Ebbingekwartier zijn er diverse auto- , fiets- en wandelroutes naar de binnenstad toe. In de directe omgeving zijn winkels aanwezig voor onder andere de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er gezellige horecagelegenheden. Ook zijn er diverse culturele activiteiten in de directe omgeving mogelijk (Noord Nederlands Toneel, Infoversum, Simplon poppodium).


KENMERKEN APPARTEMENTEN

L-vorming complex met 32 appartement verdeeld over 4 woonlagen. Op de begane grond zijn er diverse commerciële ruimtes, Waaronder ook een kinderdagverblijf.

  • 32 appartementen
  • 55-81 m2
  • 2 of 3 kamers
  • buitenruimte in de vorm van een balkon
  • Zonnepanelen op het dak
  • Parkeren in nabijgelegen openbare parkeergarage Boterdiep
Start Bouwdecember 2018
Start Verhuur 
Verwachte OpleveringQ1 2020
ArchitectTeam 4 - Architecten
AannemerVanWonen
Makelaarntb
RegioNoord
ProjectnaamEbbingekwartier blok 9A
Websitentb
koop/huurhuur

Andere projecten in de regio Noord-West

Kop West

Purmerend

Een 8-laags appartementencomplex met 74 vrije sector huurwoningen en 85 gebouwde parkeerplaatsen in de nieuwe wijk Kop van West in Purmerend.

> Bekijk dit project

Hof van Pampus

Hoofddorp

Hof van Pampus uit 74 vrije sector huurappartementen gelegen in het rustige deel van Hoofddorp, naast de wijk Floriande met vrij uitzicht.

> Bekijk dit project

Sluishuis

Amsterdam

Het Sluishuis bestaat uit circa 440  appartementen waarvan 369 in de middeldure- en vrije sector huur, inclusief 237 parkeerplaatsen en 1.128 m² commerciële ruimten.

> Bekijk dit project