Bouwinvest Nieuwbouw

Bouwinvest Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten in Nederland

Toekomstig aanbod huurwoningen Bouwinvest
← Terug naar de regio Noord-West

Het Dok, NDSM-terrein (Amsterdam)

Deel dit project via:

Het project Het Dok bestaat uit 449 appartementen. 135 woningen worden gerealiseerd in het sociale huursegment. De overige 314 woningen zijn vrije sector huurwoningen, waarvan het merendeel in het middensegment.
 

Het project Het Dok bestaat uit 449 appartementen. 135 woningen worden gerealiseerd in het sociale huursegment. De overige 314 woningen zijn vrije sector huurwoningen, waarvan het merendeel in het middensegment.
 

Volop keuze; zeg maar hoe je wilt wonen.

Je kunt kiezen uit 1 tot 4-kamerappartementen waarvan de oppervlakte varieert van circa 50 tot circa 106 m².
Je hebt de keuze uit een grote hoeveelheid woningtypes. Voor elk wat wils dus.
Alle appartementen hebben een volledig ingerichte keuken en badkamer en een buitenruimte in de vorm van een balkon, loggia of terras. Daarnaast worden er tussen de torens op de onderbouw 2 gemeenschappelijke daktuinen gerealiseerd.
De metselwerk gevels worden verrijkt door betonrasters, die het gebouw een stoere uitstraling geven die past op de NDSM werf. Het gebouw heeft een brede onderbouw met daarboven drie torens. In de commerciële ruimten op de begane grond komen voorzieningen voor de bewoners en de buurt. Het Dok zal toekomstbestendig worden en energiezuinig zijn.

 

Stoere geschiedenis, hippe toekomst

Ooit was dit een plek waar het onophoudelijk klonk naar gehamer en zware motoren, waar het rook naar diesel en staal. De NDSM werf was groots en meeslepend, net als de schepen die hier van de helling gleden. Stalen kolossen, voor het eerst op weg naar verre, tot de verbeelding sprekende oorden. Een plek om trots op te zijn. Nu wordt deze historische plek Amsterdam’s nieuwste hotspot waar je heerlijk kunt wonen, werken en verblijven. Wordt dit nu voor jou de plek om trots op te zijn? De Amsterdamse binnenstad breidt zich uit naar de Noordoevers van het IJ. Mensen die hier gaan wonen houden van diversiteit en het ongeorganiseerde. Van levendigheid en creativiteit. Van pionieren en anders dan anders zijn. Waar wacht je nog op?
 

  • Menging van woningen, (creatieve) bedrijvigheid, kantoren, scholen, recreatie en winkels.
  •  Dicht bij Amsterdam Centraal en de A10

Kenmerken woning

  • 449 appartementen
  • Circa 50 tot 106 m2
  • 1, 2, 3 of 4 kamers
  • Buitenruimte in de vorm van een balkon, loggia of terras.
Start Bouwdecember 2018
Start Verhuur2021
Verwachte opleveringEerste kwartaal 2022
ArchitectDe Architecten Cie
AannemerVan Wijnen, in opdracht van COD en Verweij Mungra Vastgoed
Makelaarntb
RegioNoord-West
ProjectnaamHet Dok
Websitentb
koop/huurHuur (sociaal en vrije sector (middensegment)

 

Andere projecten in de regio Noord-West

Kop West

Purmerend

Een 8-laags appartementencomplex met 74 vrije sector huurwoningen en 85 gebouwde parkeerplaatsen in de nieuwe wijk Kop van West in Purmerend.

> Bekijk dit project

Hof van Pampus

Hoofddorp

Hof van Pampus uit 74 vrije sector huurappartementen gelegen in het rustige deel van Hoofddorp, naast de wijk Floriande met vrij uitzicht.

> Bekijk dit project

Sluishuis

Amsterdam

Het Sluishuis bestaat uit circa 440  appartementen waarvan 369 in de middeldure- en vrije sector huur, inclusief 237 parkeerplaatsen en 1.128 m² commerciële ruimten.

> Bekijk dit project