Bouwinvest Nieuwbouw

Bouwinvest Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten in Nederland

Toekomstig aanbod huurwoningen Bouwinvest
← Terug naar de regio Noord-West

Hof van Pampus (Hoofddorp)

Deel dit project via:

Hof van Pampus uit 74 vrije sector huurappartementen gelegen in het rustige deel van Hoofddorp, naast de wijk Floriande met vrij uitzicht.

Hof van Pampus bestaat uit 74 vrije sector huurappartementen gelegen in het rustige deel van Hoofddorp, ten zuiden van de wijk Floriande met vrij uitzicht over Park21 en de Boseilanden.

Ruime appartementen met aandacht voor duurzaamheid

Hof van Pampus bestaat uit 74 appartementen gesitueerd rondom een binnenplein. Elke woning beschikt over een privé parkeerplaats, alsmede een berging in de woning en in de kelder. De grootte van de woningen varieert van 73-84 m2. De meeste woningen zijn voorzien twee slaapkamers. De appartementen hebben een buitenruimte in de vorm van balkon of terras. De hoogwaardige keuken heeft een composietblad en is voorzien van alle apparatuur. Ook de badkamer is compleet ingericht. Veel aandacht is besteed aan duurzaamheid, waardoor het gebouw energiezuinig is. De huurprijzen vallen in het duurdere middensegment.

De omgeving Groen en rustig

Hof van Pampus ligt in rustig deel van Hoofddorp, gelegen vlakbij de Nieuwe Bennebroekerweg,met uitzicht op het park, Park 21. Het gebouw ligt naast Aquaradius-een uniek complex ontstaan uit een initiatief van een collectief particuliere opdrachtgevers.

Met weids uitzicht over Park 21

Dagelijkse boodschappen in winkelcentrum

Bushalte op loopafstand

Gelegen vlakbij n205

Kenmerken woning

  • 74 appartementen
  • Een en twee slaapkamers
  • 73-83 m²
  • Hoogwaardige afwerking
  • Privé parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage
  • buitenruimte in de vorm van een balkon of terras
Start Bouwseptember 2017
Start Verhuurn.t.b.
Verwachte oplevering2e kwartaal 2019
ArchitectENZO architecten
AannemerTer Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn
MakelaarVan Groenigen Makelaardij
Rebogroep (Amsterdam)
RegioNoord-West
ProjectnaamHof van Pampus
Websiten.t.b.
koop/huurhuur

 

Andere projecten in de regio Noord-West

Kop West

Purmerend

Een 8-laags appartementencomplex met 74 vrije sector huurwoningen en 85 gebouwde parkeerplaatsen in de nieuwe wijk Kop van West in Purmerend.

> Bekijk dit project

Sluishuis

Amsterdam

Het Sluishuis bestaat uit circa 440  appartementen waarvan 369 in de middeldure- en vrije sector huur, inclusief 237 parkeerplaatsen en 1.128 m² commerciële ruimten.

> Bekijk dit project

Tudorpark

Hoofddorp

Het project Tudorpark omvat 134 vrije sector huurwoningen, waarvan 98 eengezinswoningen en 36 appartementen. De nieuwbouwwijk ligt aan de zuidkant van Hoofddorp in een groene en waterrijke omgeving.

> Bekijk dit project