Bouwinvest Nieuwbouw

Bouwinvest Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten in Nederland

Toekomstig aanbod huurwoningen Bouwinvest
← Terug naar de regio Noord-West

LIFE (Amsterdam Houthaven)

Deel dit project via:

LIFE is een bijzonder woongebouw met zorgappartementen op Revaleiland, in het hart van de Houthaven.

39 sociale huur en 59 vrije sector huurappartementen in Houthaven, Amsterdam met zorginstelling, horeca en gezondheidscentrum.

LIFE: in hart van de Houthaven

Houthaven verandert in hoog  tempo naar een wijk van formaat, verbonden aan de Spaarndammerbuurt en op 10 minuten fietsen van de Jordaan, de grachten maar ook Amsterdam-Noord (via de Pont). Midden in de wijk, naast de Spaarndammerhoutschool en op 200 meter van de Spaarndammerstraat komt LIFE, een woongebouw voor ouderen verdeeld over 5 woonlagen. Hier komt tevens ook horeca, een gezondheidscentrum en een dagbestedingsruimte van Cordaan. Samen met Habion bieden wij hier huurappartementen in sociale en vrije sector huur aan. We zoeken bewoners met gedeelde waarden die samen zelfstandig oud willen worden in de Houthaven.

Samen zijn we LIFE

In Life streven we ernaar dat bewoners een bijdrage leveren aan het gebouw en de sfeer in het gebouw. Life is een plek waar je jezelf kunt zijn, waar geen gedoe of vragen zijn over je wijze van leven.

Wij geloven dat de stad is wat jij van haar maakt. Samen bepalen wij hoe we hier willen leven. In LIFE woon je op de mooiste plek van Amsterdam, aan het water. Omringd door gelijkgestemde individuen. Mensen van alle leeftijden, achtergronden en geaardheden maken hier hun leven mooi. Zelf. En met elkaar. Je kan hier zijn wie je bent. Amsterdammer. Geliefde. Ouder. Workaholic. Levensgenieter. Vriendin. Kunstenaar. Leenoma. Nachtvlinder. Buur. Iemand die omkijkt naar anderen en hen in hun waarde laat.
 

Type appartementen

  • 39 sociale huurwoningen voor met name 65 plussers (via ouderenhuisvester Habion)
  • 2 en drie kamers, oppervlaktes variëren van 61 tot 87 m2.
  • 59 vrije sector huur appartementen voor met name 65 plussers of mensen met lichte zorgvraag vanaf circa EUR 1.450 per maand (indicatieve huurprijs).
  • Levensloopbestendig, voorzien van ingerichte keuken en complete badkamer.
  • 1 of 2 balkons
  • Gelegen aan een gracht

U kunt zich nu als geïnteresseerde aanmelden. Dit betekent dat u als eerste op de hoogte bent wanneer de verhuur start (in de loop van 2019). Sociale huurwoningen gaan  via Habion. Ook voor deze woningen geldt dat u op deze website uw belangstelling kenbaar kunt maken. Dit telt nadrukkelijk niet als inschrijving. Dat volgt later.

Start BouwReeds gestart
Start Verhuur2019
Verwachte opleveringeind 2019/begin 2020
ArchitectVan Aken Architecten
OntwikkelaarVorm
Makelaarntb
RegioNoord-West
ProjectnaamLIFE
Website

www.leveninlife.nl

Koop/huurhuur

 

Andere projecten in de regio Noord-West

Kop West

Purmerend

Een 8-laags appartementencomplex met 74 vrije sector huurwoningen en 85 gebouwde parkeerplaatsen in de nieuwe wijk Kop van West in Purmerend.

> Bekijk dit project

Sluishuis

Amsterdam

Het Sluishuis bestaat uit circa 440  appartementen waarvan 369 in de middeldure- en vrije sector huur, inclusief 237 parkeerplaatsen en 1.128 m² commerciële ruimten.

> Bekijk dit project

De Monarch

Hoofddorp

Het appartementencomplex de Monarch ligt aan de rand van de wijk Toolenburg in Hoofddorp. 97 appartementen voor bewoners met verschillende woonwensen, van starters tot doorstromers.

> Bekijk dit project