Bouwinvest Nieuwbouw

Bouwinvest Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten in Nederland

Toekomstig aanbod huurwoningen Bouwinvest
← Terug naar de regio Noord-West

Sluishuis (Amsterdam)

Deel dit project via:

Het Sluishuis bestaat uit circa 440  appartementen waarvan 369 in de middeldure- en vrije sector huur, inclusief 237 parkeerplaatsen en 1.128 m² commerciële ruimten.

 

Het Sluishuis bestaat uit circa 440  appartementen waarvan 369 in de middeldure- en vrije sector huur, inclusief 237 parkeerplaatsen en 1.128 m² commerciële ruimten.
 

Appartementen met luxe afwerkingsniveau

Er zijn verschillende typen woningen. De woningen variëren in grootte van circa 40 tot circa 100 m2. Alle appartementen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken en badkamer.

Omgeving Sluishuis

Sluishuis ligt aan het begin van IJburg, op de kop van het Steigereiland, direct naast de IJburglaan (de toegangsweg vanaf de ring A10). Aan de IJburglaan bevinden zich haltes voor tram en bus richting de stad. De voorzieningen, zoals twee supermarkten en diverse winkels, liggen op het direct aangrenzende Haveneiland-West, op circa 10 minuten loopafstand.

Het ontwerp kenmerkt zich door een markante en iconische uitstraling. Het gebouw ligt in het water. Naast woningen is er ook ruimte voor, steigers, afmeervoorzieningen voor ongeveer 30 woonboten, horeca en groen. Het project is heel duurzaam opgezet en is energiezuinig.  Er is volop rekening is gehouden met de ligging aan het water zodat Amsterdammers daar straks kunnen sporten en ontspannen. Met het panoramadak en horecavoorzieningen wordt het Sluishuis een plek waar niet alleen IJburgers, maar mensen uit de hele stad, op af zullen komen.

  •  Voorzieningen in de nabijheid
  •  Goede bereikbaarheid per auto
  •  Duurzaam

Kenmerken woning

  • 369 vrije sector huurappartementen
  • Circa 40 tot circa 100 m2
  • 1-kamer (studio’s) tot 3-kamer appartementen
  • Energiezuinig
Start Bouw4e kwartaal 2018
Start Verhuur 
Verwachte oplevering1e kwartaal 2022
ArchitectBjarke Ingels Group (BIG), Kopenhagen en Barcode Architects, Rotterdam
OntwikkelaarVORM/BESIX
Makelaarntb
RegioNoord-West
ProjectnaamSluishuis
Websitentb
Koop/HuurHuur

 

Andere projecten in de regio Noord-West

Kop West

Purmerend

Een 8-laags appartementencomplex met 74 vrije sector huurwoningen en 85 gebouwde parkeerplaatsen in de nieuwe wijk Kop van West in Purmerend.

> Bekijk dit project

De Monarch

Hoofddorp

Het appartementencomplex de Monarch ligt aan de rand van de wijk Toolenburg in Hoofddorp. 97 appartementen voor bewoners met verschillende woonwensen, van starters tot doorstromers.

> Bekijk dit project

LIFE

Amsterdam Houthaven

LIFE is een bijzonder woongebouw met zorgappartementen op Revaleiland, in het hart van de Houthaven.

> Bekijk dit project