Bouwinvest Nieuwbouw

Bouwinvest Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten in Nederland

Toekomstig aanbod huurwoningen Bouwinvest
← Terug naar de regio Noord-West

State (Amsterdam)

Deel dit project via:

State: wonen in een woontoren van 70 meter hoog met 22 verdiepingen in één van de 262 huurappartementen of 43 koopappartementen in het nieuwe stukje stad Amstelkwartier in Amsterdam, is wonen in New Yorkse stijl.

State – Wonen in New Yorkse stijl

De woontoren State is met haar hoogte van maar liefst 70 meter Amsterdams nieuwste landmark. Een soort New York meets Amsterdam gevoel. Waarbij de architectuur van het gebouw geïnspireerd is op de Flatiron Building. Deze wereldberoemde wolkenkrabber in New York is bekend om (onder meer) zijn gevel in neo-renaissancestijl.

Het iconisch appartementengebouw op een nieuwe hotspot in Amsterdam, krijgt 262 huurappartementen vanaf 48m² in het middeldure vrije sector huursegment gelegen. Op de bovenste verdiepingen worden 43 appartementen te koop aangeboden. De verkoop van de appartementen verloopt via VORM (vorm.nl/state).

Amstelkwartier

Het Amstelkwartier is een nieuw stuk stad, direct aan de Amstel. Met uiteindelijk zo’n 4.000 woningen, hippe bars, fijne winkels, goede scholen, volop (water)sportvoorzieningen, fraaie parken, een drijvend zwembad en een luxe jachthaven wordt het echt een nieuwe hotspot in Amsterdam. Bijzonder is de combinatie van nieuwbouw met historische gebouwen, en natuurlijk de ligging: niet alleen direct aan de Amstel, maar ook dicht bij het centrum, tussen Zuid en de Watergraafsmeer. Je bent dus zo in de binnenstad, maar ook snel de stad uit. Kortom: een unieke woonomgeving voor moderne wereldburgers met een actief leven, die tegelijkertijd willen genieten van rust en ruimte.

Kenmerken huurwoningen:

- Appartementen met luxe afwerkingsniveau

- 102 middeldure vrije sector huurappartementen van circa 50m² vanaf ongeveer €720,- (exclusief servicekosten en parkeerplaats)

- 160 vrije sector huurappartementen van circa 48 tot en met 99,5m² vanaf ongeveer €995,- (exclusief servicekosten en parkeerplaats)

- Woonkamer met open ingerichte keuken

- Badkamer met inloopdouche

- Aantal slaapkamers:  verschilt per appartement

- Buitenruimte: half inpandig balkon, terras of dakterras

- Mogelijkheid tot eigen parkeerplaats onder in het gebouw

- Verwachte oplevering: eerste kwartaal 2019

Start BouwBouw gestart
Start VerhuurVerhuur fase 1 gestart
Verwachte Opleveringfase 1: Q4 2018, fase 2: Q1 2019
ArchitectZZDP Architecten
OntwikkelaarVORM Ontwikkeling
MakelaarWooove
RegioNoord-West
ProjectnaamState
Websitehureninstate.nl
Koop/HuurHuur

 

Andere projecten in de regio Noord-West

Kop West

Purmerend

Een 8-laags appartementencomplex met 74 vrije sector huurwoningen en 85 gebouwde parkeerplaatsen in de nieuwe wijk Kop van West in Purmerend.

> Bekijk dit project

Hof van Pampus

Hoofddorp

Hof van Pampus uit 74 vrije sector huurappartementen gelegen in het rustige deel van Hoofddorp, naast de wijk Floriande met vrij uitzicht.

> Bekijk dit project

Sluishuis

Amsterdam

Het Sluishuis bestaat uit circa 440  appartementen waarvan 369 in de middeldure- en vrije sector huur, inclusief 237 parkeerplaatsen en 1.128 m² commerciële ruimten.

> Bekijk dit project